Ochrana osobných údajov

Právna poradňa online

Požiadajte priamo služby u advokáta/advokátky

Online konzultácia s advokátom
Telefonická konzultácia
Právne zastúpenie
Ochrana osobných údajov

Dobrý deň. Mojim nedopatrením sa dostali moje osobné údaje ku ľuďom ktorý sa venujú nelegálnej činnosti. Takže by som sa chcel opýtať či sa dá nejak branit pred tým aby som nemal na sebe nejaký úver a pod. Vopred ďakujem za vašu odpoveď

Nikolas, 20. 1. 2020, 195x zobrazenie
Advokáti, ktorí odpovedali na túto otázku:

JUDr Murina Michal, Nižná

Dobrý deň pán Nikolas Ak by sa Vaše osobné údaje použili na nejakú protiprávnu činnosť, nejednalo by sa o Váš záväzok. Takýto úkon, ktorý nevykonala daná osoba, hoci je v zmluve uvedená je absolútne neplatný. Chýba tam vôľa tejto osoby. Treba si ale uvedomiť, že dôkazné bremeno o tom, že daný úkon ste Vy nevykonali (že ste to neboli Vy, kto podpísal danú zmluvu) je na Vašich pleciach. Ak s Vašimi údajmi disponuje nejaká iná právnická osoba alebo fyzická osoba, môžete dať podnet na Úrad na ochranu osobných údajov. s úctou JUDr. Michal Murina

Ďalšie otázky, na ktoré advokát odpovedal

Neoprávnené vysťahovanie

Zdedila som rod. dom, ale sú tam 4 byt. jedn. a pozemok. Jeden z bytov nie je právne vysporiadaný.…

Dagmar, 28. 7. 2017, 1151x zobrazenie

Lístky na koncert

Kúpila som si lístky na koncert Lady Gaga vo februári 2017. Ostala som tehotná, teraz som v šiestom…

Petra, 19. 9. 2017, 999x zobrazenie

Trvalý pobyt

Dobrý deň,po rozvode sme prišli o všetko,som samoživiteľka a byvam so synom v podnájme.Musim…

Jana, 7. 5. 2018, 846x zobrazenie

Zmluva o pôžičke

Dobrý deň, ja a môj priateľ sme mojej mame požičali peniaze o čom sme si aj spísali zmluvu.…

Tatiana, 18. 5. 2018, 889x zobrazenie

Moze zamestnavatel toto robit

Poprosim o radu. Moze zamestnsvatel dať 13 plat vsetkym zamestnancom v plnej výške a dvom nedať a…

Maria, 6. 12. 2018, 754x zobrazenie

Ochrana osobných údajov

Dobrý deň. Mojim nedopatrením sa dostali moje osobné údaje ku ľuďom ktorý sa venujú nelegálnej…

Nikolas, 20. 1. 2020, 195x zobrazenie

Ďalšie otázky, z kategórie Ochrana osobních údajů

GDPR - živnostník a emaily

Som živnostník. Zo zákazníkom komunikujem výlučne telefonicky, emailom. Je využívanie emailu, tel.č…

Miloslav, 24. 5. 2018, 1115x zobrazenie

zneužitie IČO

Dobrý deň, ako mám postupovať pri zneužití môjho IČO veľkoobchodníkom, ktorý ho pridelil inému…

Lenka, 11. 9. 2017, 2074x zobrazenie

Ochrana osobných údajov

Dobrý deň. Mojim nedopatrením sa dostali moje osobné údaje ku ľuďom ktorý sa venujú nelegálnej…

Nikolas, 20. 1. 2020, 195x zobrazenie

Vyhľadajte ďalšie otázky z právnej poradne

PREZENTÁCIA ADVOKÁTSKYCH KANCELÁRIÍ
Právna konzultácia
Telefonická konzultácia
Požiadajte o ponuku služby
...
Tieto webové stránky používajú k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Informácie o tom, ako tieto webové stránky používate, sú zdieľané so spoločnosťou Google. Používaním týchto webových stránok súhlasíte s použitím súborov cookie.
zatvoriť