Ochrana osobných údajov

Právna poradňa online

Požiadajte priamo služby u advokáta/advokátky

Online konzultácia s advokátom
Telefonická konzultácia
Právne zastúpenie
Ochrana osobných údajov

Dobrý deň. Mojim nedopatrením sa dostali moje osobné údaje ku ľuďom ktorý sa venujú nelegálnej činnosti. Takže by som sa chcel opýtať či sa dá nejak branit pred tým aby som nemal na sebe nejaký úver a pod. Vopred ďakujem za vašu odpoveď

Nikolas, 20. 1. 2020, 85x zobrazenie
Advokáti, ktorí odpovedali na túto otázku:

JUDr Murina Michal, Nižná

Dobrý deň pán Nikolas Ak by sa Vaše osobné údaje použili na nejakú protiprávnu činnosť, nejednalo by sa o Váš záväzok. Takýto úkon, ktorý nevykonala daná osoba, hoci je v zmluve uvedená je absolútne neplatný. Chýba tam vôľa tejto osoby. Treba si ale uvedomiť, že dôkazné bremeno o tom, že daný úkon ste Vy nevykonali (že ste to neboli Vy, kto podpísal danú zmluvu) je na Vašich pleciach. Ak s Vašimi údajmi disponuje nejaká iná právnická osoba alebo fyzická osoba, môžete dať podnet na Úrad na ochranu osobných údajov. s úctou JUDr. Michal Murina

Ďalšie otázky, na ktoré advokát odpovedal

Moze podnajomnicka len tak odstupit od zmluvy?

Dobry den! Moze podnajomnicka odstupit od zmluvy uz na druhy den, ked zisti, ze sme romovia???

Maria, 7. 9. 2017, 896x zobrazenie

Predaj nehnutelnosti

Zdravím,odkúpila som DB do OV..Chcem ho v dohľadnej dobe predať,takze budem platiť daň z predaja…

Stefania, 9. 5. 2018, 728x zobrazenie

dlh pred manželstvom

dobry den mam dlh a exekuciu chceme sa s priatelom zosobasiť bude sa to vstahovať aj nanho je…

Anna, 20. 10. 2018, 707x zobrazenie

Výpoveď

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, že keď mi šéfka poštou doporučene pošle výpoveď a keď si ja to…

Simona, 23. 10. 2018, 698x zobrazenie

Rozvod/vysporiadanie majetku

Pekný deň prajem, chcela by som sa informovať. Budeme sa rozvádzať/prišla som mu na neveru.…

Lucia, 10. 1. 2019, 721x zobrazenie

Sťažnosť proti uzneseniu

Dobrý deň brat mal po 2/2 pp na podnet riaditeľa väznice 29.4 sud. Okres ho pustil no prokurátorka…

Miroslava, 15. 6. 2019, 319x zobrazenie

Ďalšie otázky, z kategórie Ochrana osobních údajů

Ochrana osobných údajov

Dobrý deň. Mojim nedopatrením sa dostali moje osobné údaje ku ľuďom ktorý sa venujú nelegálnej…

Nikolas, 20. 1. 2020, 85x zobrazenie

zneužitie IČO

Dobrý deň, ako mám postupovať pri zneužití môjho IČO veľkoobchodníkom, ktorý ho pridelil inému…

Lenka, 11. 9. 2017, 1820x zobrazenie

GDPR - živnostník a emaily

Som živnostník. Zo zákazníkom komunikujem výlučne telefonicky, emailom. Je využívanie emailu, tel.č…

Miloslav, 24. 5. 2018, 940x zobrazenie

Vyhľadajte ďalšie otázky z právnej poradne

PREZENTÁCIA ADVOKÁTSKYCH KANCELÁRIÍ
Právna konzultácia
Telefonická konzultácia
Požiadajte o ponuku služby
...
Tieto webové stránky používajú k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Informácie o tom, ako tieto webové stránky používate, sú zdieľané so spoločnosťou Google. Používaním týchto webových stránok súhlasíte s použitím súborov cookie.
zatvoriť