Ochrana osobných údajov

Právna poradňa online

Požiadajte priamo služby u advokáta/advokátky

Online konzultácia s advokátom
Telefonická konzultácia
Právne zastúpenie
Ochrana osobných údajov

Dobrý deň. Mojim nedopatrením sa dostali moje osobné údaje ku ľuďom ktorý sa venujú nelegálnej činnosti. Takže by som sa chcel opýtať či sa dá nejak branit pred tým aby som nemal na sebe nejaký úver a pod. Vopred ďakujem za vašu odpoveď

Nikolas, 20. 1. 2020, 134x zobrazenie
Advokáti, ktorí odpovedali na túto otázku:

JUDr Murina Michal, Nižná

Dobrý deň pán Nikolas Ak by sa Vaše osobné údaje použili na nejakú protiprávnu činnosť, nejednalo by sa o Váš záväzok. Takýto úkon, ktorý nevykonala daná osoba, hoci je v zmluve uvedená je absolútne neplatný. Chýba tam vôľa tejto osoby. Treba si ale uvedomiť, že dôkazné bremeno o tom, že daný úkon ste Vy nevykonali (že ste to neboli Vy, kto podpísal danú zmluvu) je na Vašich pleciach. Ak s Vašimi údajmi disponuje nejaká iná právnická osoba alebo fyzická osoba, môžete dať podnet na Úrad na ochranu osobných údajov. s úctou JUDr. Michal Murina

Ďalšie otázky, na ktoré advokát odpovedal

kde si môžem nárokovaž peniaze od odsúdeného ked je vo väzne

Dobrý deň, súdom bolo určené, že X.Y je odsúdený na tri roky za... a má mi vrátiť sumu 250€.. Po…

Jana, 24. 8. 2017, 927x zobrazenie

Nevyplatenie mzdy a zánik spoločnosti

Dobrý deň. Spoločnosť ktorá zanikla zlúčením dňa 19.9.2015 mi nevyplatila mzdu za 09/2014. Poslala…

Iveta, 19. 9. 2017, 1021x zobrazenie

zneuzitie osobnych údajov

Ako mám postupovat? Dnes som obdrzala list od Vseob. zd. poist.-rocné zúct...vraj som vykonávatelka…

Andrea, 22. 9. 2017, 1163x zobrazenie

Požičanie a vrátenie peňazí

Pred rokom som požičal kamarátovej frajerke 500€ s tým, že sme boli dohodnutí, že mi to do roka…

Marián, 14. 4. 2018, 971x zobrazenie

Predaj nehnutelnosti

Zdravím,odkúpila som DB do OV..Chcem ho v dohľadnej dobe predať,takze budem platiť daň z predaja…

Stefania, 9. 5. 2018, 788x zobrazenie

Zrusenie darovacej zmluvy

Bývalý priateľ pred 2 rokmi daroval nášmu vtedy maloletemu synovi byt. Konanie išlo súdnou cestou.…

Andrea, 21. 5. 2019, 443x zobrazenie

Ďalšie otázky, z kategórie Ochrana osobních údajů

GDPR - živnostník a emaily

Som živnostník. Zo zákazníkom komunikujem výlučne telefonicky, emailom. Je využívanie emailu, tel.č…

Miloslav, 24. 5. 2018, 1012x zobrazenie

Ochrana osobných údajov

Dobrý deň. Mojim nedopatrením sa dostali moje osobné údaje ku ľuďom ktorý sa venujú nelegálnej…

Nikolas, 20. 1. 2020, 134x zobrazenie

zneužitie IČO

Dobrý deň, ako mám postupovať pri zneužití môjho IČO veľkoobchodníkom, ktorý ho pridelil inému…

Lenka, 11. 9. 2017, 1937x zobrazenie

Vyhľadajte ďalšie otázky z právnej poradne

PREZENTÁCIA ADVOKÁTSKYCH KANCELÁRIÍ
Právna konzultácia
Telefonická konzultácia
Požiadajte o ponuku služby
...
Tieto webové stránky používajú k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Informácie o tom, ako tieto webové stránky používate, sú zdieľané so spoločnosťou Google. Používaním týchto webových stránok súhlasíte s použitím súborov cookie.
zatvoriť