Ochrana osobných údajov

Právna poradňa online

Požiadajte priamo služby u advokáta/advokátky

Online konzultácia s advokátom
Telefonická konzultácia
Právne zastúpenie
Ochrana osobných údajov

Dobrý deň. Mojim nedopatrením sa dostali moje osobné údaje ku ľuďom ktorý sa venujú nelegálnej činnosti. Takže by som sa chcel opýtať či sa dá nejak branit pred tým aby som nemal na sebe nejaký úver a pod. Vopred ďakujem za vašu odpoveď

Nikolas, 20. 1. 2020, 805x zobrazenie
Advokáti, ktorí odpovedali na túto otázku:

JUDr Murina Michal, Nižná

Dobrý deň pán Nikolas Ak by sa Vaše osobné údaje použili na nejakú protiprávnu činnosť, nejednalo by sa o Váš záväzok. Takýto úkon, ktorý nevykonala daná osoba, hoci je v zmluve uvedená je absolútne neplatný. Chýba tam vôľa tejto osoby. Treba si ale uvedomiť, že dôkazné bremeno o tom, že daný úkon ste Vy nevykonali (že ste to neboli Vy, kto podpísal danú zmluvu) je na Vašich pleciach. Ak s Vašimi údajmi disponuje nejaká iná právnická osoba alebo fyzická osoba, môžete dať podnet na Úrad na ochranu osobných údajov. s úctou JUDr. Michal Murina

Ďalšie otázky, na ktoré advokát odpovedal

Dedenie bytu

Dobrý deň, z prvého manželstva mám dve deti. Bývalú manželku som vyplatil z bytu. S terajšou…

Jaroslav, 30. 8. 2017, 2149x zobrazenie

Predaj bytu

V bytovke sú 4 byty. Dotyčný chce kúpiť všetky zvyšné podiely v jeho byte. Avšak žiada od susedov…

Ladislav, 12. 9. 2017, 1648x zobrazenie

darovacia zmluva

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať svokor vlastní aj pozemky v urbári, darovacou zmluvou chceme…

Miriam, 22. 9. 2017, 1820x zobrazenie

Milenecký vzťah

Dobrý deň . Mala som milenecký vzťah a pod nátlakom zúrivosti a žiarlivosti som poslala fotky našej…

Dominika, 24. 5. 2018, 1959x zobrazenie

Odvolanie - opravny prostriedok

Dobry den, OU odbor katastra mi zamietol navrh na vklad podla §31, ods 3 zak 162/1995 a §22-24 zak…

Tomas, 19. 9. 2018, 1394x zobrazenie

vyzva

Dobry den chcem sa opytat mala som havariu kde som bola ako vinnik.Moja poistovna vsetko zaplatila…

Jana, 21. 2. 2019, 958x zobrazenie

Ďalšie otázky, z kategórie Ochrana osobních údajů

zneužitie IČO

Dobrý deň, ako mám postupovať pri zneužití môjho IČO veľkoobchodníkom, ktorý ho pridelil inému…

Lenka, 11. 9. 2017, 2839x zobrazenie

Ochrana osobných údajov

Dobrý deň. Mojim nedopatrením sa dostali moje osobné údaje ku ľuďom ktorý sa venujú nelegálnej…

Nikolas, 20. 1. 2020, 805x zobrazenie

GDPR - živnostník a emaily

Som živnostník. Zo zákazníkom komunikujem výlučne telefonicky, emailom. Je využívanie emailu, tel.č…

Miloslav, 24. 5. 2018, 1751x zobrazenie

Vyhľadajte ďalšie otázky z právnej poradne

PREZENTÁCIA ADVOKÁTSKYCH KANCELÁRIÍ
Právna konzultácia
Telefonická konzultácia
Požiadajte o ponuku služby
...
Tieto webové stránky používajú k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Informácie o tom, ako tieto webové stránky používate, sú zdieľané so spoločnosťou Google. Používaním týchto webových stránok súhlasíte s použitím súborov cookie.
zatvoriť